tisdag 13 december 2011

Julfynd hos Myrorna


Luciadag med julmys och lussetåg på jobbet. Dessutom julfynd hos Myrorna vid lunchtid!

Jag hittade den här fina handbroderade duken i halvlinne, nästan fläckfri och väldigt charmig. Den blir PERFEKT på det runda köksbordet i fiskarstugan till våren. Det är sällan man hittar så pass stora broderade dukar, så det här tycker jag var ett riktigt kap!Men det var inte nog med det. På ett bord där hos Myrorna stod den här knyppeldynan och väntade på mig, nästan oanvänd och i utmärkt skick. Jag har länge funderat på det här med knyppling, varit lite sugen att testa och lära. Idag insåg jag att ett stort steg närmare, att faktiskt kunna knyppla, är att ha en egen dyna. Så jag slog till. En perfekt julklapp till mig själv. Nu har jag beställt en grundbok, så jag ska kunna komma igång också. Julpyssel!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...