söndag 11 december 2011

Vackra julhem i fina magasin...


Hur gör dom? Hur lyckas dom? Allt är SÅ vitt, och SÅ rent!! Just nu är min drömjul lantlig. Fast inte på landet på riktigt förstås, utan som i fina magasinen... (De här bilderna har jag lånat från Lantliv och Livet på landet.) Massor av vitt och naturfärgat beige, grå, brun, lite grönt och en gnutta rött. Hos mig finns det alltid ett gäng kära prylar som sticker av i blått, turkost, gult, rosa... och ställer till det där med färgkoordinationen. Mitt hem är helt enkelt inte stylat, som i ett heminredningsreportage. Dessutom finns det ständigt damm och hundhår här och var. Och dagstidningar och annat jox. Kritvita väggar har jag inte heller... hmm.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...