söndag 20 mars 2011

Vårtecken och små plantor


Jag såg den allra första lilla vintergäcken sticka upp i rabatten idag. Fåglarna kvittrar och solen har strålat från en klarblå himmel hela helgen. 


De små plantorna växer. Både kronärtskockor och tomater. Snart tid att peta ner fler frön i jorden. Men först ska tomatplantorna delas och omskolas i större krukor.


1 kommentar:

  1. Hej där :) I dag saknar jag solen men det är allt vår därute ändå :) Ljuset, dofterna och ljudet av krattor som räfsar löv i grannskapet hörs tydligt.

    Så långt dina tomater har kommit! Jag har precis sått mina, för när de vuxit till sig en del så måste jag flytta ut dem i växthuset, och det kan ju inte göras för tidigt och jag tror våren blir lång och kall. Tur i alla fall, att tomater kan planteras om med stjälken långt ned i krukan, den bildar bara nya rötter :)

    Ha en fortsatt skön söndag :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...