söndag 9 januari 2011

Fototriss del 120: Gissa temat


Jag är med i Fototriss från och med i år. Ska försöka hänga med varje vecka. Vi får se. Konceptet är enkelt. Varje söndag lägger Fototriss upp ett tema för veckan. Sedan har man fram tills nästa söndag på sig att visa tre fotografier på detta tema på sin blogg. Och så länkar man tillbaka till Fototriss, där man kan hitta alla andras temaförslag. Kul och inspirerande, en del är så otroligt duktiga fotografer. Ingen tävling, bara en kul grej!

Här ovan ser du mitt bidrag på veckans tema: Gissa temat. Om du vill gissa så kan du klura en stund och sedan gå ner och titta på första kommentaren, där skriver jag in svaret. Här är länken till Fototriss nr 120, om du vill kika på fler bidrag.

8 kommentarer:

 1. Mitt tema är ganska enkelt, tycker jag (men det är ju första gången): Blå saker man använder på sommaren. Tror nästa jag fick lite sommarlängtan nu...

  SvaraRadera
 2. Ja sommar slog mig men blått kom jag aldrig på :-)

  www.barnenshjaltar.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Sommar och blått såg jag på dina foton.
  Och då fick jag ju rätt.
  Skönt med sommarbilder nu när snön vräker ned.

  SvaraRadera
 4. Jag kom till din blogg från min ena blogg
  http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
  för jag har dig på "bevakning" med Bloglovin där...men så ser jag att du är med i Fototriss - och det är jag också - men då med bloggen
  http://pysselfarmorsbilder.blogspot.com/2011/01/gissa-temat-fototriss.html

  Visst blev det rörigt nu eller ;-)

  Hur som jag kommenterar nu trissen i stället...
  nä ja kunde inte gissa alls...hängde inte med där...Weber grill - piasavkvast - frysklamp...förstod inte vad kvasten gjorde där
  ;-)

  SvaraRadera
 5. Blått blå:)

  http://www,axartist.blogspot.com

  AX

  SvaraRadera
 6. Ja, blått tänkte jag direkt på. Härliga färger på dina tre bilder.

  SvaraRadera
 7. Jag hade en känsla av att det hade med sommaraktiviteter att göra. Eller att det skulle vara blått.

  SvaraRadera
 8. Aha, det var färgen, det ser jag ju nu :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...