lördag 11 september 2010

Jag ger upp...


Jag ger upp! Jag kan inte längre påstå att det är sensommar... Nej, vi har gått över till "förhöst". Nu är det definitivt, för idag fick utomhuspelargonerna flytta inomhus.


Jag passar också på att visa upp mina fina loppisfyndade krukor från Upsala-Ekeby. Visst är de fina? Särskilt mycket gillar jag de med grafiska 50-talsmönster. När jag hittar en sån bara måste jag handla ;)
Har du tänkt på att nästan allt finns på internet... Här några (av många) Upsala-Ekebylänkar:

I år sparar jag inte alla sorter, det blir för trångt i fönstret. Men mårbacka, röd rosen och mormors fina rosa med vit kant på bladet ska få övervintra i arbetsrummet. Jag har visat pelargoner i ett tidigare inlägg HÄR.
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...