söndag 30 december 2012

Favoritmössa?

Nu är alla klappar öppnade sedan länge. Men jag kom på att jag ju la upp några inlägg före jul med rubriken 'tjuvtitt i tomtens verkstad' och därför är det väl bäst att lägga upp en bild på vad som dolde sig i några av paketen. Tyvärr glömde jag fota alla mössor i färdigt skick, men den här rosa kom med på bild i alla fall. Den låg i ett av paketen till yngsta dottern.

Förra året stickade jag en likadan fast vit, till äldsta dottern. Den kan du se här.
2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken fin hemsida du har.
  Kan man få köpa ditt monster på mössa,vilket garn har du stickat den med?
  Mvh Marie.

  SvaraRadera
 2. Här är en länk till den norska sidan där mönstret finns: http://www.pickles.no/vaffellue
  Jag har stickat den i lite olika garn, grovt yllegarn som passar stickor nr 5. Bäst tycker jag den blev i Viking Eco-Alpaca. Här kan du se en bild på en blå mössa i det garnet: http://www.rosatulpan.se/2013/01/bla-mossa.html

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...