lördag 6 november 2010

Att vika en trana


Origami är kul om än lite pickligt. I dag viker jag tranor. Det blir flera stycken i varma höstliga färger. Jag ska visa senare vad jag tänkt att ha dem till.

DIY: Hur gör jag?
Vill du vika en egen trana? Följ instruktionen nedan, bild för bild. Om du tycker att det är svårt att följa mina bilder, så kan du hitta bra beskrivningar i en bok om origami. Tranan (eng. crane) finns med i de flesta. Du kan också googla efter en beskrivning. Sök på origami + crane. Jag hittade t ex ett par instruktionsfilmer på Youtube.


...eller varför inte vika flera - många - massor!!!

1 kommentar:

  1. Å det var fint, jag har just lärt mig göra en ask med en stjärna uppepå. Riktigt kul men jag är nybörjare, du ser mera van ut! ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...