fredag 16 mars 2012

Blommig fredag - Vårtecken


Det första vårtecknet hos oss - förutom smutsiga fönsterrutor... - är snödropparna i rabatten mot öster. Nästa är några vintergäck i väster. Snödroppar är verkligen ljuvliga. Men man måste krypa nära eller ha väldigt många för att verkligen kunna njuta. Jag jobbar på det senare. Ett annat vårtecken är att jag (äntligen) plockar ner julkransen vid verandan... Idag kom jag mig även för med att köpa hem några krukor med påskliljor från torget. Jag har satt dem i en tunna vid bron. Snart blir det så fint och verkligen vår!!

Ytterligare ett vårtecken är att is-rapporten från vår ö säger att sundet håller på att gå upp. Snart ska vi i med båten. :-)

Många fler vårtecken kan du se hos Roses and stuff!!


3 kommentarer:

 1. Ojoj, vilka kraftiga knoppar... Härligt med våren!

  SvaraRadera
 2. Härligt när snödropparna visar sig i rabatten.

  Och din plantering kommer att bli riktigt välkomnande på bron.

  Ha en fin helg
  Gunilla

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att när båten kommer har våren kommit igång ordentligt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...