söndag 19 december 2010

Fixat i mitt arbetsrum


Jag har fixat och donat lite i vårt arbetsrum. En ny taklampa blev det nu, lagom till jul. Jag tycker den är jätteläcker! Den kommer från Globen lampor. Passar bra till de omklädda gamla stolarna, den hemstickade pläden och till min favoritmöbel, min pysselbyrå med massor av lådor.

Vad döljer sig i dom??
.

3 kommentarer:

 1. Jättesnygg lampa, vill också ha!

  SvaraRadera
 2. "Globen Linda" är fantastiskt snygg! Kul också att det finns både mer nedtonade grå/gruna färger samt med mer färger!

  Jag bloggade häromdagen om Globens nyheter för våren som du gärna får läsa om du har tid/lust! :)

  http://belysningsbloggen.uttaget.se/nya-lampor-globen/

  Trevlig helg!
  MVH
  Magnus

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...