söndag 25 maj 2014

Våren rusar fram...

Plommonblom och körsbärsblom! Våren är fantastik. Både lång och snabb i år. Jag försöker hinna njuta så mycket som det går. Men när våren gör såna framryckninger som i den här helgen (+30 grader) så är det svårt att hinna med allt - "mellan hägg och syren"...


2 kommentarer:

 1. Galet vackert och galet mycket att göra nu om man vill. Här är syrenerna halvt utslagna. Skomakaren hade fått en lång fin semester i år för det är ungefär 3 veckor sedan häggen blommade.
  Första besöket hos dig och ett trevligt sådant. Jag har kollat runt på allt fint du gör.
  Lägger till mig som följare så jag inte tappar bort dig.

  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad roligt att du gillar min blogg. Välkommen!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...