fredag 14 februari 2014

Alla Hjärtans Dag

Jag satt och tyckte synd om mig själv. Jag har haft en dunderförkylning den här veckan och varit "så sjuk, så sjuk..."

Då fick jag syn på en notis om det här armbandet som började säljas på Lindex idag, alla hjärtans dag. Lindex har ett samarbete med Min Stora Dag, och alla pengar för armbanden (50 kr/st) går oavkortat till Min stora Dag.

När jag tänkte på syftet för Min Stora Dag - att sprida lite glädje för svårt sjuka barn och ungdomar - så blev jag liksom lite glad. Jag gillar när ett kommersiellt företag ägnar lite kraft och möda åt att göra gott! Även om det ger bra PR samtidigt. Varför inte?

Och mig är det kanske inte r-i-k-t-i-g-t så synd om, som jag tyckte nyss...


Från Min Stora Dags webbplats"MinStoraDag är en insamlingsstiftelse som hjälper barn med svåra sjukdomar att förverkliga sina önskedrömmar. Varje år insjuknar hundratals barn i Sverige i sjukdomar med en svår livspåverkande, inte sällan livshotande, diagnos. MinStoraDags mål är att ge dessa barn någonting underbart att drömma om när dagarna är långa och behandlingarna tuffa (...) Stiftelsen MinStoraDag, som grundades år 2000 på initiativ av Claire Rosvall, samarbetar med samtliga Universitetssjukhus och barn- och ungdomskliniker i landet."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...