lördag 19 mars 2011

Upptäck Sveriges Historia


Ibland är det extra kul att driva en blogg. I går fick jag ett trevligt telefonsamtal från länsmuseet. Det var Bosse som höll på att lägga in text och bilder om olika besöksmål på sidan Upptäck Sveriges Historia. Han hade inga bra bilder från Bergabackens Pelargonmuseum, så han googlade och hittade ett inlägg här på Rosa Tulpan. Och nu undrade han om han fick använda mina bilder. Det fick han förstås gärna. Jag var in idag och tittade på sidan och där finns bilderna med nu. Jag passade på att kika runt lite och jag kan verkligen rekommendera sidan. Mycket information från historiska besöksmål i hela Sverige. Kul att upptäcka en ny bra hemsida!

Här hittar du information om Bergabacken på Upptäck Sveriges Historia
Här är mitt inlägg på Rosa Tulpan om pelargonmuseet, sommaren 2010.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...