lördag 5 februari 2011

Vårlig inspiration

Jag letar runt på nätet, söker efter vårlik inspiration... För min del börjar det vara nog med vinterland nu. 

Lääängtar efter våren!

Då slog det mig att jag kan dela med mig av lite av allt det fina jag hittat. Först en väldigt fin och inspirerande blogg Blomsterverkstad av Minna i Skåne. Här finns både vackra bilder och många tips och länkar.


Det var hos Blomsterverkstad som jag hittade ett tips om en fin butik inte så långt från där jag bor, med blommor, vackra saker och en egen blogg. Jag visste inte om att den fanns, men nu måste den få ett besök snart. Anneli och Sara har Bomhus Blommor och tipsar på bloggen om det som finns i butiken och även annat fint och inspirerande.

En tredje jättefin blogg är Landet Krokus! Där skriver Anna-Karin både om sin egen trädgård och om andra vackra trädgårdar världen runt. Underbara bilder och massor av inspiration. Jag tittar in där flera gånger i veckan - och varje gång börjar det klia något vansinnigt i de gröna fingrarna...

Jag vill ha VÅR NU!!! Basta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...