torsdag 30 december 2010

Spetsstickad snurrsjal och BKO


Det är nyårsledigt, så det gör inte så mycket att kvällen blir sen... Nu tar jag och stickar några varv på äldsta dotterns snurrsjal. Roligt och fint spetsmönster tycker jag. (Jag har bara stickat fel på ett ställe än så länge.)  Jag fick tips om att en snurrsjal (sys ihop i ändarna till en sammahängande ring) ska vara ca 145 cm lång för att bli bra att snurra två varv, så det är bara att kämpa på ;) Kan vara ett bra riktmärke att ha i huvudet för framtida projekt också.

Samtidigt lyssnar jag på BKO och minns den underbara konserten vi var på i början av december. Ett av många goda minnen från 2010 (ja, det börjar ju bli dags att summera nu...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...